Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likaså


Livet är oss givet
döden likaså

Hur man än
vänder och vrider
på livets och dödens
strider

Är livet oss givet
och döden likaså




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-11 08:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så är det, elegant formulerat i din dikt
2024-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Döden kom in i världen genom de två första människornas syndafall.
Men frälsning och evigt liv kom genom Jesu Kristi fullbordade försoningsverk.
Det handlar om att ta emot detta budskap i tro i sitt hjärta.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP