Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i-nötskal-orsak

.
.
jordartsmetaller utom räckhåll
för krigshetsande stormakt
ger en obesvarad fråga
kommer kina acceptera
subordination inför föråldrad

i koalitionernas proxi-krig
på alla fronter samtidigt
med ständig falska flagg
knivar mot struparna

vilken sida kan man lita på
när uteslutningsmetod
inte längre fungerar

jorden riskerar kärnvapenkrig
när ligister vandrar på eggen

mellan döda vänner och fienden




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-13 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg