Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det friaste folket på jorden

.
.
man kan inte bli fri
utan att inse vad ondska är
var den kommer ifrån
känna muren den skapat
vilken avsikt den har
eller känna dess smak i sin mun
vilket gör palestinierna till
det friaste folket på jorden




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 64 gånger
Publicerad 2024-04-04 15:40



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja,det är minsann skillnad på folk och folk,som Yin och Yang,där palestinier kan betraktas som Yang (det ljusa)och Yin (det mörka) som Israeliskt.
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg