Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hederlighetens osynliga spår

.
.
krigens tid är aldrig förbi
demokratier har inte börjat
nätverkens former bevakas
drevens galna hundar jaga
i hederlighetens osynliga spår




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-27 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg