Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sida ur min diktsamling som snart kommer ut för försäljning


Ett litet steg

Du som inte ville ha mig
du som inte längre ville vara med mig
du som inte kunde älska mig
så som jag trodde jag älskade dig
var det kanske bara en illusion?
om en önskad kärlek
en längtan efter att få vara nära
känna hudens värme mot sin egen
känna trygghet
om än inte verklig

ja, det var bara en illusion
en önskan, en längtan
att känna något annat än förtvivlan
ett försök att glömma bort
det som egentligen gjorde så ont




Fri vers (Modernistisk dikt) av Moa Almqvist
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-01-14 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Almqvist