Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sida ur min kommande diktsamling


Ett litet steg

Jag ville känna att jag fanns kvar
och smärtan blev den vägen jag tog
för om jag kan känna smärta
så finns jag
att ha ont var bättre
än att inte känna alls




Fri vers (Modernistisk dikt) av Moa Almqvist
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-14 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Almqvist