Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppför trapporna i Lustiga huset

Fram till dess att jag lärde mig hur man ska gå trapporna
i Lustiga huset var det spännande ,
mystiskt och magiskt.
Därefter var det ju bara att gå,
Tänk om livet funkar likadant!




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-15 13:03



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Så är det. Kanske. Men tack o lov - för många variabler för att metodik ska hinna av-mystifiera dom alla.
2024-01-22

    Sefarge VIP
Jaa man kan trappa upp
sig genom livet! Men
ibland gäller det att
kunna trappa ned!
Innan man går in
i väggen o allt
bara känns
helt fel?
;)


2024-01-15

  KYREUS of Sweden
Absolut!
Men det finns alltför många
KORKADE
kärringar och män
även har,
vilka har
uppenbarligen
INTE
har någon
Regleringsfaktor.
Varken polarna på PUBén
eller hönsen i
hönsgården.
(Spana in aktuella exempel.)
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP