Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttblock



De var väldigt barbariska och väldigt stora.
De var en stam som åt mänskligt kött.
De bodde på toppen av ett högt berg.
Skördefält låg på slätten nedanför berget.
Bondkvinnor arbetade här och försökte tjäna sitt dagliga bröd.
Ta bort en enorm stenmassa från sin plats
Dessa kannibaler skulle rulla mot odlingsfälten.
En eller två kvinnor kunde inte fly från klipporna.
De som lämnades kvar skulle fly till sina hem i panik.
Trots detta slutade ingen av kvinnorna gå till sina fält.
Inte heller är dessa kannibaler trötta på rullande stenar.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-01-17 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP