Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berg och dalar

Allt har en början
allt har ett slut

Där i mellan
är livets mening
berg och dalar

Där ibland
fångar då
ens krackelering
som stundens
åldrad målning

Trots detta
var det
kanske ens
egentliga sina
egna spegelbilda

Hur som helst
vaddå vaddå
det gör inget
så länge inte
sanningens skugga
ser att intet är rädd

Då kan det fortsätta
huruvida länge
som omöjliggör
möjligheterna

Felicia







Fri vers av feliciaa VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2024-01-17 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP