Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A Swedish psychopathic Jew shouts "Free Palestine" for a Swedish meatball from the church as he adds to his plate of pork.


Han konverterade judar till islam för en köttbulle.

En svensk psykopatisk jude som ropar "Fri Palestina" för en svensk köttbulle från kyrka i att plussa på sin talrik.

 Komplicerad eländig situation!

 Sverige är drabbat av drogpåverkade individer upp i regering kansliet.

 

I Sveriges hjärta, där mammas köttbullar ofta görs,

En röst hörs, dess budskap klart och högt.

"Befria Palestina",Free Palestina  ropar den, orädd,

I den livliga, myllrande folkmassan i rullstol.

 

En komplex scen, en tapet av livet,

Där glädje och sorg slingrar sig intimt.

Varje tråd en berättelse om triumf eller strid,

I denna storslagna design, så fin.

 

Ändå faller skuggor på denna livfulla scen,

Medan tysta spöken sprider sin kyliga blek.

En lastplåga, vår tids angelägna fråga,

Hotar att få den mäktigaste att falla.

 

Men hoppet består i varje hjärta som slår,

För varje slut är bara en helt ny start.

I Sveriges hjärta, där köttbullar formas med kärlek

Vid en gatukök grind kö skriker upprepligt dagligen till svenska kyrka.

 

En röst ekar, dess budskap skär genom tystnaden!

 

"Befria Palestina", ropar den, stark trots sin ensamhet,

Bland folkmassans myller, i livets ständiga virvel.

 

 

En komplex väv, livets mångfacetterade bild,

Där glädje och sorg dansar en evig dans.

Varje tråd berättar en historia, fylld av hopp eller motgång,

I denna storslagna tavla, så oändligt vacker.

 

Men mörka skuggor faller över denna livfulla scen,

Som tysta spöken sprider de sin kyliga skräck.

En plåga av last, vår tids mest brännande fråga,

Hotar att fälla även den starkaste, den mest högmodiga.

 

Men hoppet lever kvar, i varje individ hjärta som slår, och hörde de krymplingen judens önska på att sluta krigas...

 Då Varje soppkök köande individ skänker  i hans tallrik en av sina portion köttbulle och lämnar platsen med en lyrisk leende i kurade tarmar ackompanjemang.

 

För varje slut är bara början på en ny färd och vem vet bäst vad betyder en resa i tid,  än jude som är född utan mot sin mammas vilja , från berusad akt på en obetänkt kväll.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-01-18 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP