Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen och jag

Stormens vindar kallar mig,
naken på mammas bröst;
en oemotståndlig prolog.
Frusna blickar faller på mig,
gråten ekar i nattens mörker
och tårarna skvalpar.
Orken skall vaja bakom dörren,
och jag skall skonas från midvinterns tröst.




Fri vers av Fransz Reuel
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-01-18 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransz Reuel
Fransz Reuel