Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Älskar Dig Båda, Ni Vet Vem (stafett 125). Av TrollTörnTrappan. (Bilden du inte kan se, föreställer en hand som håller i ett närapå ruttet äpple ur vilket en tugga bitits)


Kommentar på en text (2774) bara rim






'Politiker' är väl andra just lika,
de kan såväl tänka o fika,
människor för sig väl prata,
andra kring existenser tjata,
vad som är vad kan annan predika...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-27 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP