Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt där kärleken ses som en ledstjärna i livets strider


Bejaka den sanna kärleken

När du hör dess hovslag närma sig
När den kommer och rider förbi farligt nära dig
alldeles för nära
greppa tag i kärleken
låt den bära dig som en dragon in i stridens hetta
Dra ditt svärd!
Du är krigare
Låt den sanna kärleken bära dig till hjärtat av din fiende.
För dess fiende och din
det är sak samma
när du denn sanna kärleken bejakar.




Fri vers (Fri form) av Max Jonatan Niklasson
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-01-20 13:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Kärlek fascinerar alltid. Ju äldre jag blir desto mer komplext blir det.
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Jonatan Niklasson
Max Jonatan Niklasson