Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och mörker

Många människor har det i sig detta med kärlek, medkänsla, vilja att försöka förstå den andre och solidaritet. Andra människor har det definitivt inte. Ljus står mot mörker. Det är ett krig som utspelar sig överallt hela tiden.
Om man nu inte vill tro på Jesus som Guds
son så kan man väl i alla fall tro på det som Han predikade angående kärlek. Det är aldrig för sent att bli en god människa. Det är aldrig för sent att vakna upp och se sanningen.
Bara jag har det bra så är allting OK tänker
den likgiltige och egoistiske svensken självbelåten och helt uppfylld av sina begär.
Vissa har kärlek medan andra inte har det.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-01-21 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP