Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid av frid

Tid av frid. När du höll mig genom den fulländade natten och jag fick vara det barn jag innerst inne är. Tid av frid.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-21 13:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert om en tid av frid.
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP