Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sjukhusmaten är väl sjukt god? Du äter kanske maten som serveras ombord på flygplan eller nöjer du dig med att dricka lunch på resa? I en gammal teveserie om en kommissarie, såg den mannen på ett glas öl som just mat...


Jag har inga problem






Jag har inga problem,
jag har utmaningar,
säger någon om en själv som person.

Det låter bekant på något vis.
Som när någon fick för sig att städaren
skulle benämnas 'Ekonomibiträde'.

Kanske kan patienter få heta 'gäster'
och skötare få bli 'sköterska',
vidare kan majorskan få heta assistent.

Att jag inte har några problem
antyder att jag kan finna lösningar.
Kan kärnkraftsindustrin ha sin 'utmaningar'.

Då det kommer till effektivt fungerande
lösningar som faktiskt kan vara 100%-iga
eller är de fortfarande bara 'ej helt 100'?









Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP