Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge mig mera sorg

 

Jag!

Ropar

Djupt in i de iskalla tomma grottorna

 

Ge mig värme!

 

Jag!

Ropar

Djupt in i den öppna breda galaxen

 

Ge mig liv!

 

Jag!

Ropar

Djupt in iskalla allas hjärtan

 

Ge mig kärlek!

 

Jag!

Ropar

Djupt in i havets mjuka hjärta

 

Ge mig sällskap!

 

Jag!

Ropar

Djupt in i mörkrets glödande helvete

 

Ge mig ett tecken på ljuset!

 

Jag!

Ropar

Djupt in i himlen

 

Gud varför gav du mig ett fan liv?

 

Ett liv utan liv

En misslyckades skapelse

Ett liv på flykt

 

Som evig sluter på flykt

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-01-22 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP