Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Provokativa verk passar bäst på museum, där få anställda kan åter och åter se, uppleva samt slutligen icke se, icke uppleva, annat än som slentrian, vana eller ovan i sin mera som påtagliga verklighet. Pornografisk, är överdrift.


Någon har sagt om konst






Någon har sagt om konst
om det är en staty, statyett,
tavla att hänga på väggen.

Det skall tålas vid
att se på varje dag
och int bara förskräckas av

vid en tillfällig anblick
som ett fruktadt stridssceneri
av närmast pornografisk skärpa.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-01-23 09:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om teve kan jag säga ungefär så här som jag sagt till mor. 'Jag ser på teven, ibland är den på också'. Det vill säga att om det går att se på en dörr, det går att se den öppnas även ibland.
2024-01-23

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
slutklämmen låter som en tv
dödsnyheter och deckare...
där hänger den
där hänges den
dyrkas den...
tv:n
dumburken...
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP