Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ekot i galaxen är min

 

Jag!

Hör

Mig själv

 

Som ett dundrande eko i galaxen

 

Jag!

Ser

Mig själv som en ensam fjäril på jorden  

 

Jag!

Önskar

Mig ett bättre liv inte på jorden

 

Ett liv utan människans existens i

Ett liv utan lidandet existens i

Ett liv utan ensamhetens existens i

 

En livfull jag med liv

En livfull dröm med liv

En livfull med Gud i centrum

 

Det var inte slumpen som kapade livet!

Det var inte apan som blev till människa!

Det är inte någon religion/ ideologi som skapade Gud!

 

DET ÄR OCH VAR GUD!

Jag hör mig själv!

Jag hör verklighetens talar ut och in till mig!

 

Jag är inte lämnat ensam!

Jag är välbevakat!

Jag är omhandtagen!

 

GUD!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-01-23 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP