Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvan av en sekund

Jag sträcker mig ut
Trevar i sömnen
Innan medvetenheten tar mig fatt
Söker tryggt din hand
Din värme
Under bråkdelen av en sekund
Finns du mig nära
Innan verkligen tar mig fatt
Under skärvan av en sekund
Innan detta nuet blir till nyss
Finns du mig nära
Innan närheten blir till saknad
Får din doft mig att tro
Innan verkligen tar mig fatt
Att du är mig nära
Ännu denna natt




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-24 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP