Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan medvetet

 

 

Utan makt

Utan en tanke

Utan känsla

 

Jag är utan jag

Jag är utan mig själv

Jag är utan mitt medvetet

 

Hur skall jag ta mig ur?

Hur skall jag mig mer in?

Hur skall jag veta vad jag efter?

 

Stunderna går förbi!

Tankarna går förbi!

Jag själv går förbi mig själv!

 

Jag är ej mer en skugga i de vilsna tankarna!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-01-24 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP