Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet vem du är!

 

Jag går med lånade tankar och mumlar ut

Jag tänker med lånade tankar och grubblar still

Jag dikter med lånade tankar och fantiserar stort

 

Stillheten är grunden till mina tankar!

 

Du läser mina tankar med lånade tankar och HUMMMM!

Du tolkar mina tankar med lånade tankar och vafan!

Du analyserar mina dikter med lånade tankar och fan med Naji!

 

Visar mellanfingret upp, dra åt helvete DU NAJI!

 

Tankar som jag lånar från mitt gamla liv som en våldtagen pojke

Tankar som jag skriver ur mitt nuvarande liv som flykting

Tankar som siar om mitt framtida fan liv i Sverige  

 

Bestraffat blev jag för inget brott jag har gjort!

 

Tankar som ser du med röda öga och censurerar

Tankar som måste till gaskammarens förintelse enligt demokrati

Tankar som tillhör den förbjudna drömmen

 

Men också tankar som talar sanningen ut till världen

 

Tankar som talar tortyr i tio år som krigsfånge i Iran!

Tankar som talar tortyr i tjugofem år som flykting i Sverige!

Tankar som talar ensamhets tortyr i ditt Sverige!

 

Jag vet vem du är?

Ett hot mot min existens!

Ett hot mot mina tankar och drömmar!

 

Vet du vem du är?

Vågar du erkänna det?

Visa upp den verkliga du!

 

Jag är den nakna sanningen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-01-24 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP