Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg 4

Sorgen en del av fundamentet till livet.
Ingen sorg ingen kärlek. Ingen kärlek ingen drivkraft. Sorgen en ledstjärna och
katharsis.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-01-24 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP