Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 januari 2024


Deprimerade personer är tankedyrkare

Deprimerade personer är tankedyrkare.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-01-24 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Persondyrkan är en deprimerande tanke
2024-01-25

  Foohexa
Tro är en lyx på svältgränsen
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP