Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje vs storm

Stiltje utlovades 

Men det är storm som råder 

Känslorna gör uppror 

Och tanken suckar tungt 

Stiltje utlovades 

Men det är storm som råder 

Kaos är alltid kaos

Om än i ordnade former 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-25 06:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så sant som det var sagt!
2024-01-25

  ULJO
Suveränt.
2024-01-25

  Monika A Mirsch VIP
kaos -
"i ordnade former" -
här i bokstavsformer -
exakt och precist -
underbara tankefällor!
Månntro?

2024-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP