Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är om oss..


Det är om oss
skalderna skaldar

och koltrasten drillar
sin vemodssång

När jag tänker
att det nog är så
det måste få vara

under resans gång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-25 15:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2024-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP