Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jimmie Åkesson är en riktig skönande

Det som är annorlunda, nytt, främmande och okänt gillar absolut inte trygghetsnarkomanen, sverigedemokraten. Det som inte existerar i den egna referensramen uppfattas som något destruktivt och hotande. Allt ska vara som det alltid har varit och all förändring är allvarligt bakåtsträvande. Trygghet och tradition är det som gäller i vårt idealiska och stolta Sverige som är till för de felfria och vackert äkta svenskarna. Du gamla du fria du fjällhöga nord!
Allt och alla ska minsann vara normalt svenskt.
Jimmie Åkesson är en mycket varm och intelligent människa, en riktig skönande.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-01-25 19:19



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Amen!
Om jag får tillägga;
VAD exakt är svenska traditioner?
Supa sig full på midsommar?
Undvika ögonkontakt?
Inte prata med främmande i kollektivtrafiken?
Eller vad?

2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP