Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trop


Vred och vände
på orden

Tills bara
ett fåtal blev kvar

I form av
de minnesbilder
jag valde

Att låta få dröja
sig kvar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-26 09:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vred på orden inget blev kvar
det kanske den bästa dikten var
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP