Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friday nice ambient:

Fredag trevlig ambient. Min löjliga nyhetsbyrå som poeterna här ser är en sammanfattning (anteckningar) av vad jag läser dagligen och vad jag tänker lite på slutet. Från och med idag kommer jag att skriva sonetter, dikter och artiklar, endast på engelska, tack vare Natos nya huvudspråk i Sverige. Alla kommunala beslut kommer att analyseras och distribueras endast i Washington, EU-lobbyisten har lite att erbjuda, det här är trevligt.

My ridiculous news agency that the poets here see is a summary (notes) of what I read daily and what I think a little at the end. From today I will write sonnets, poems and articles, only in English, thanks to NATO's new main language in Sweden. All municipal decisions will be analyzed and distributed only in Washington, the EU lobbyist has little to offer, this is a pleasant one.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-01-26 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP