Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Virtuos


Högstämda träd
orkestrerade
av vindens gång

En tillflykt
för de lyssnandes
variationsrikedom

Som valt
att finnas där
För fåglarna
och träden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-26 12:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vindens sus i tallen jag hör
C moll enligt mitt gehör
men växlar snabbt till D dur
det är skogens signatur
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP