Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In för landning

En okänd tanke landar
helt nära egen vy

Jag bad den aldrig komma
Nu vill den inte gå
Men undra varifrån den kom
det gör jag nog ändå

En väsensskild tanke
lånt ifrån min vanliga meny
Nu vill den att jag gapar
och sväljer den med hull och hår
En tanke svår att smälta
vartefter åren går

Att vända ut och in
på tankarna som flyger in med fart
Kan tyckas vara skrämmande
Men också underbart




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-26 14:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Intressant om den väsensskilda tanken som flög in
Hur handskas man med den månne
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP