Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Vi dansar i mörkret
Vi kysser varandra och sjunker
djupare i detta hav utan botten

medan vårt vetande skingras
och klingar av något som liknar
en tro som vi alltid sökt

Vi dansar i ett djupare mörker
och ser våra ansikten lysa

Inget vet vi om ögon
när vi drunknar i varandra
och kan knappast höra
våra sånger bortom allt
och inget




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-01-26 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP