Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mannen som du en gång var


Om jag kunde krama dig nog

Du blottar dig
Du låter mig se dina ärr
Din frustration har lagt sig
Men det är en behärskad smärta nu

Om jag kunde krama dig nog
Om jag kunde läka dina sår
Nå dig på det där allra djupaste sätt
Jag ser en längtan i dig som suktar efter närhet

Du blottar dig
Men vänder dig bort
Det vilar än en vrede i ditt bröst
Som en mur mot allt som kan skada dig på nytt
Och allt som vill älska dig på nytt

Om jag kunde visa dig vad trofast är
Och innebär
Skulle du då vända dig bort
Eller lyssna på min röst
Och låta ditt förtroende ta mig till ditt längtande bröst




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-01-27 20:55



Bookmark and Share


  Leif Daniel Isaksson VIP
Tack för din fina dikt. Läste den och skapade en god eftervärme.
2024-01-31

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"Som en mur mot allt som kan skada dig på nytt"

ja, jag verkar vara pojkdrömmen
alla kvinnor blir galna i mig
jag är lugn, glad, kåt
men märker det inte själv
är auktoritiv när jag pratar
och det tänder kvinnor på
visste det inte heller...
vet inte alla som avgudar mig
i sin tysthet
vet en del
kanske ska ringa de...
men jag fegar alltid ut
i sista sekund
därför är bella bäst
för hon valde mig :)
2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP