Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om du var här

Som om du var här
Som om du var mig nära
Jag trevar med handen i mörkret
Över kalla lakan
Sluter mina ögon och ser dig bredvid mg
Rör vi tanken
Du sträcker ut din hand
Tar vid min kind
Berör utan att röra
Men ändå som om du var här
Natten hämtar mig
Utan maror på besök
Bara dina lätt kyssar mot min hud
Just som om du var här
I rörelse
Bågnar våra kroppar över varma lakan
Som om du var här




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-28 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP