Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ungtallens glans

Tallarna

stiliga
rakryggade
slanka

smekta
av
vinden

Vajande
cirklande
stammar

Ungtallens
rödgula
glansbark

i städsegrönt
sällskap

Slår an
en gyllne ton

en grådisig
morgon
i duggregn





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-28 11:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tallar är fantastiska träd, nordens palmer, där dom rakryggade står och bugar sig lätt i vinden.
Fint fångat av dig saknar dock bild.
2024-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Hellre furor än furier...(och furirer).
2024-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Furor är fantastiska.
2024-01-28

  Monika A Mirsch VIP
Inbjudande!
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP