Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tyst i eget revir

 

Och

Det blev tyst

Oerhört tyst

 

När jag hade huvudet tom på liv

 

Och,

Det blev tyst

Lika tyst som tystnadens eko sus

 

När jag hade tankarna still

 

Och,

Det blev tyst

Som i en begravning ceremoni

 

När jag hade språket död

 

Och,

Jag blev tyst

Jag var tyst

 

När jag hade inga känslor kvar att skriva en dikt

 

Tyst!

Som i döden

Som i drömmen

 

När jag hade inget val än att hålla tyst

 

Tystnaden som ett melodrama

Tystnaden som en symfoni

Tystnaden som en melankoli

 

När jag håller tankarna tysta!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-01-29 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP