Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dimstråk


Fuktdis o dimma
längs gatan

Lättar stegvis
vartefter

När dagen
klarnar mer och mer

och dimhöljd gata
inte längre dimsyn ger




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-30 06:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastisk bild och talande dikt därtill
Det ser livsfarligt halt ut
2024-01-30

  Larz Gustafsson VIP
De rättfärdigas stig är lik gryningens ljus, som växer i klarhet till, dess dagen når sin höjd.
(Ordspråksboken 4:18)
2024-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP