Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var inget liv att hångla med

 

Tyst och långsamt

Smyger

Smärtan in och strålar över hela kroppen

 

Tyst och vemod

Smyger

Känslan in i orden och tar över glädjen

 

Tyst och hopplös

Flyr

Tankarna ur huvudet och till en tornado blir dem

 

Tysta och heta

Faller

Tårarna på kinden och till sorg blir dem

 

Tyst och mjukt

Talar

Själen inom en människa och till varma känslor blir

 

Tystsmygande och sökande

Tystsmygande och uppvaktande

Tystsmygande och väntande

 

På att träffa en levande människa i min väg ut

Att umgås med i min dag

Att tala med i vid ett matbord

 

Det var inget liv att hångla med för mig

Än ensamheten

Än suset

 

Än besvikelser

Än ångar och ångest

Än vafan människan du är!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-01-30 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP