Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barnet är besviken

 

 

Barnet mig!

Är besviken och arg!

 

Arg som fan!

Arg som ett brinnande helvete!

 

Vad har hänt med barnet mig?

 Varför är han så arg?

 

Han ser sorgsen ut

Han låter tyst arg ut

 

Händerna är tomma på pengar

Själen är tom på liv

 

Drömmarna är tomma på äventyr

Livet är tom på liv

 

Vad har hänt med livet inom mig?

Hur gick det till?

 

Fiaskos vägen var oändligt

Flykt och tortyr i livet

 

Barnet är ord som saknar ett hem och vill hem

Hem som saknar hem och vill hem

 

Barnet mig själv!

Gör ej mig mer arg och besviken!

 

Barnet inom mig aldrig vuxit till mogen!

Ett ban utan ett barns liv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-01-30 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP