Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väven



Vävd av ord
är min språkdräkt
Vävd av siden
är min kudde
Vävd av linne
är min duk
Vävd av drömmar
är min kvinna
Vävd av motstånd
är min själ




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-30 17:16



Bookmark and Share


  Stisse
Gillar din dikt. Att själen är vävd av motstånd är en träffande beskrivning.
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP