Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, jag uppskattar verkligen alla er läsare och hoppas ni uppskattar mig. jag hoppas mina ord finner en mening hos er. Vill ni vara med och stötta mig i mitt skrivande får ni gärna besöka min blogg, www.ordensaventyr.com. Tack!


Midvintersång till en kämpe

Midvinter Solen berikar snöns vita glans
Den charmar oss alla i en makaber dans
Blottar våran själ, läser oss som en bok
Vi är barn av kylans mor, trasiga inombords

Livet är inte alltid lätt, upp och ner
En kämpe, en kvinna, du är stark
Tiden tar ut sin rätt, tillslut är vi alla jord
Men den värme vi inom oss bär
Kommer föralltid hålla gräset grönt
Trots flera meter snö, är vi ett
Ett med moder jord och dess kanvas duk

Var stark, lys upp och gläds
Du är en kämpe där uppe i pudersnöns värld
En hjältinna i sagorna, du är fantasins räddare
I midvinter solens glans skiner du
Din hud gnistrar och glänser
Du är en diamant, snön yr i en dans
Vi är förenade med blodsband





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-01-31 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP