Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det mesta är av aska

 

 

Det mesta i en människans existens

Är lögner

Resten är av aska skapat

 

Det mesta i en människas liv

Är lögner

Resten är ur aska kommen

 

Det mesta i en människans kärlek

Är lögner

Resten är lånade av en annan aska

 

Lögner som ingen vill avslöja eller tala om

Av stolthet

Av ondo

 

Lögner som ingen erkänner eller vill gå ut med

Av egot

Av dumhet

 

Lögner som alla är stolta över

Av det inre mörka hjärtat i en människa liv

Av det djupa mörkret

 

Politiska lögner

Individs lögner

 

Demokratiska lögner

Nazistiska lögner

 

Religiösa lögner

Heliga skriftalster lögner

 

Det mesta av en människa

Är bara aska




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-01-31 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP