Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Ljus i Mörkret

Jag vill få dig att skratta, du är ju min sol
I mörkaste mörker är allt ljust med dig
Jag söker efter mig själv, vill inte ha någon annan
Du är mitt allt, när jag tänker på dig
Blir min kropp varm och jag rör mig själv

Du är min sol i mörkret, mitt ljus i slutet
Vill vara med dig, tänker på dig
Min kropp bränner, du är så het
Din nakna hud är underbart len
När jag tänker på dig, rör jag vid mig själv
Du är bilden i min skalle, inprintad

Hjärtat, var med mig, visa mig slutet
Bli ett med mig i mörkret, babe
Du är mitt ljus i slutet
Brännande känslor kokar inombords
Rör mig själv, när jag tänker på dig
Du är min sol i mörkret, mitt ljus i slutet




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-01-31 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP