Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mognad - vad är det?

Ja, vi är väl som äpplen...

mognar långsamt

och vackert

Men när kommer tiden

då vi ruttnar?

Nej, jag vill hålla mig frisk

så frisk man nu kan bli

kan vara

Hela världen är sjuk...

det gäller att hålla sig frisk!

Å så...vara mogen kvinna förstås...

 

Bohemen i mogen ålder




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-03 14:40



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
känner som du - det är härligt att vara äldre och relativt frisk - men med tilltagande skavanker inser man ju vart vägen bär.... så låt oss njuta nu o här!
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP