Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i elden!

Det kommer minnen

dom tränger sig på

Minnen av misslyckande

av felsteg...fel val

Så mycket dumt jag gjort...

Men, jag gör som Edith Piaf sjöng:

jag har gjort mig en stor eld 

å jag eldar upp alla mina minnen

mina felsteg, mina sorger...

...jag behöver dom inte längre...

Så -- slänger jag dessa minnen in i elden!

Må dom brinna ner till en stilla glöd.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-03 14:50



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
transformation av minnen - bra där!
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP