Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karikatyr av en karikatyr

Som det utlovades av urgamla profetior,
så är det samtidens plågor som gryr.
För vi alla är bara billiga kopior,
en slags karikatyr av en karikatyr.




Bunden vers (Rim) av Skovsår
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-04 18:26



Bookmark and Share


  materia2k
Dina texter fångar mig. Grymt!
2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Skovsår