Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dagsverser

Att fånga dagen innan den är borta
försöker de som skriver dagsvers.
Av hastig lyrik som oftast är korta,
och som inte skapar någon kommers.

I många fall ett hopp om satirisk prosa,
men att skriva dagsvers gör få berömd.
Det leder mycket sällan till avklädd trosa,
för versen är för morgondagen glömd.




Bunden vers (Rim) av Skovsår
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-24 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skovsår