Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

Där ute i mörkret går en isande vind.
Du sitter vid köksbordet, dyster.
Men utanför fönstret, hon med rosenröd kind.
Och plötsligt så känner du ett livfullt lyster.




Bunden vers (Rim) av Skovsår
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-18 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skovsår