Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som

Svärta led han
bland ynkryggars motstånd
Lever gör hon
trots hans arv
Allt går förbi
fastän
ingen kan hålla kvar vid minnet




Fri vers av Anna Holmberg
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-02-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Holmberg