Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se din egen storhet


Du är ett rum
i slottet utan fönster
Ett rum med badkar,
gröna växter och magiska musik.

Kanske viktigast i slottet
men det vet du inte om

Du ser inte ut
och allt badar i dunkel




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-05 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol